Overgewicht bij kinderen

Voor kinderen en jongeren met overgewicht werkt kinderdiëtist Irma met de methode Op reis met Hap & Snap. Je kind krijgt een werkboek wat op hem/haar en jullie gezin wordt afgestemd: jullie gaan met zijn allen op reis. Een reis om je kind te helpen naar een gezonder gewicht voor zijn/haar lengte, rekening houdend met de leeftijd, motivatie en zelfvertrouwen van je kind. Hierbij word je kind aangemoedigd om stapsgewijs gezonde keuzes te maken, waar het zelf in gelooft. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen en krijgt je kind plezier in bewegen en goed/ gezond eten. 
Als ouder ben je de ultieme coach voor je kind. Daarin krijgt je begeleiding. Zo leg je samen de basis voor een goed en gezond eetpatroon.

"Niet afvallen, maar groeien naar het gezonde
gewicht staat centraal"

Zijn jullie er klaar voor om samen op reis te gaan?
Afhankelijk van de leeftijd van je kind, motivatie en evt. verdere omstandigheden, wordt er gekozen voor een intensieve of juist wat rustigere start. Daarna wordt de frequentie in stappen afgebouwd of in periodes waar dit nodig is weer wat intensiever. Zo blijft je kind zolang als wenselijk is bij ons onder begeleiding om te groeien naar een gezond gewicht.

Nieuwsgierig? Neem contact met kinderdiëtist Irma voor meer informatie of maak een afspraak.

 

Contact

Voor kinderen en jongeren

Irma de Witt Hamer

06-43 95 35 66
irma@slimeetcoaching.nl

Lisse
Slim eetcoaching
De Bolster
Grachtweg 24e, Lisse

Voor volwassenen

Marloes Mulder

06-41 45 98 91
marloes@slimeetcoaching.nl

Sassenheim
Gezondheidscentrum Rusthofflaan
Rusthofflaan 50c, Sassenheim

Lisse
Huisartsenpraktijk Derks
Wilhelminastraat 53, Lisse

 

Copyright by Sl!m Eetcoaching - Webdesign by Logo Huis