Irma de Witt Hamer

Hallo, mijn naam is Irma de Witt Hamer. In ben in 2012 gestart met Slim eetcoaching, waar ik intussen volledig werkzaam ben als kinder- en jongerendiëtist.
 
In mijn gesprekken sluit ik zoveel mogelijk aan bij de belevingswereld van je kind, waarbij de kracht zit in de kindvriendelijke en interactieve manier om je kind te motiveren om zelf aan de slag te gaan met (leren) eten. Ook als eten niet zo vanzelfsprekend is… En hoe kan dat beter dan door middel van spel en leuke opdrachtjes. Bij mij mogen kinderen altijd alles vragen en vertellen. 

In de loop van de jaren heb ik mij gespecialiseerd in voeding en groei van baby’s en kinderen, kritische eters, zintuiglijke prikkelverwerking, eetproblemen bij autisme en/of ADHD en voedselallergie. Tevens heb ik een opleiding tot nlp-kindercoach gevolgd en ben ik aangesloten bij het landelijke Netwerk Kinderdiëtisten.

Ik ga graag naar de kern van het probleem om samen tot een passende oplossing te komen. Ik kijk niet alleen naar de voeding, maar werk vanuit een holistische benadering. Dat betekent dat ik breed en naar het gehele plaatje kijk. Jullie krijgen als gezin altijd advies op maat, waarbij rekening wordt gehouden met de wensen, behoeftes en gewoonten van jullie kind en gezin. Ieder kind is ten slotte uniek!

Tot ziens in mijn praktijk in Lisse; ik kijk naar jullie uit!

 

Contact

Voor kinderen en jongeren

Irma de Witt Hamer

06-43 95 35 66
irma@slimeetcoaching.nl

Lisse
Slim eetcoaching
De Bolster
Grachtweg 24e, Lisse

Voor volwassenen

Marloes Mulder

06-41 45 98 91
marloes@slimeetcoaching.nl

Sassenheim
Gezondheidscentrum Rusthofflaan
Rusthofflaan 50c, Sassenheim

Lisse
Huisartsenpraktijk Derks
Wilhelminastraat 53, Lisse


 

 

Copyright by Sl!m Eetcoaching - Webdesign by Logo Huis