Irma de Witt Hamer

Mijn naam is Irma de Witt Hamer en in mijn praktijk zie ik zowel volwassenen als kinderen en hun ouders.

Voorlichting en voedingsadvisering aan ouders, kinderen en zwangere vrouwen zijn de rode draad in mijn werk als diëtist. Bij de Kindervoeding Service van Nutricia heb ik kennis opgebouwd over de voedingsbehoefte van (jonge) kinderen. De afgelopen jaren heb ik deze kennis met diverse opleidingen op voedingsgebied, maar ook op pedagogisch gebied aangevuld. Ook ben aangesloten bij het landelijke Netwerk KinderDiëtisten.

In het werken met kinderen vind ik het belangrijk om het kind echt te betrekken in de behandeling. En als moeder van twee jonge kinderen weet ik dat goed eten niet altijd vanzelf gaat. Hoe kan dat beter dan door middel van spel en leuke opdrachtjes. Omdat er nog maar weinig goed spelmateriaal beschikbaar was, ben ik samen met een aantal andere kinderdiëtisten en een hele creatieve vormgeefster de Kinder(di)eetcreatie begonnen. Met deze materialen werken de kinderdiëtisten van Sl!m eetcoaching nu met veel plezier!

Kinderen en zwangeren begeleid ik in de kindvriendelijke Sl!m vestiging aan de Heereweg. Ook volwassenen zijn hier welkom of op maandag op het spreekuur in huisartsenpraktijk Moerman.

Tot ziens!

Contact

Irma de Witt Hamer

06-43 95 35 66
irma@slimeetcoaching.nl

Marloes Mulder

06-41 45 98 91
marloes@slimeetcoaching.nl

Praktijklocaties:

Lisse
Heereweg 466 - 2161 DH
(Gebouw Menken)

Wilhelminastraat 53 - 2161 PH
(Huisartsenpraktijk Derks)

Sassenheim
Rusthofflaan 50c - 2171 EX
(Gezondheidscentrum Rusthofflaan)

Prins Hendriklaan 15 - 2171 CL
(Huisartsenpraktijk Moerman)

 

Copyright by Sl!m Eetcoaching - Webdesign by Logo Huis