Irma de Witt Hamer

Mijn naam is Irma de Witt Hamer en ben in 2012 gestart met Slim eetcoaching. Intussen ben ik ruim 20 jaar werkzaam als diëtist en zie zowel volwassenen als kinderen/jongeren.

Op een leuke manier bezig zijn met bewuster eten, voor een gezonder leven. Samen met u zoek ik de puzzelstukjes die daarvoor nodig zijn graag bij elkaar. Vooral ‘de puzzels’ bij diabetes mellitus, overgewicht, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, ondergewicht, maag- darmklachten (waaronder laag FODMAP) en emotie-eten hebben mijn interesse. In mijn werk vind ik het belangrijk te luisteren naar wat mensen nodig hebben en daar samen op een praktische manier mee aan de slag te gaan.

Mijn specifieke deskundigheid is de begeleiding van kinderen. Voorlichting en voedingsadvisering aan ouders, kinderen en zwangere vrouwen zijn de rode draad in mijn werk als diëtist. Tijdens de behandeling met kinderen probeer ik ze er echt bij te betrekken. En hoe kan dat beter dan door middel van spel en leuke opdrachtjes.
De afgelopen jaren heb ik naast opleidingen op voedingsgebied, mijn kennis ook aangevuld op pedagogisch gebied als kindercoach en op gebied van autisme. Tevens ben ik aangesloten bij het landelijke Netwerk KinderDiëtisten.

Tot ziens op mijn spreekuur in Sassenheim of Noordwijkerhout!

 

Contact

Irma de Witt Hamer

06-43 95 35 66
irma@slimeetcoaching.nl

Marloes Mulder

06-41 45 98 91
marloes@slimeetcoaching.nl

Praktijklocaties:

Sassenheim
Gezondheidscentrum Rusthofflaan
Rusthofflaan 50c, Sassenheim

Huisartsenpraktijk Moerman
Prins Hendriklaan 15, Sassenheim

Fysiotherapiepraktijk De Ontmoeting
Julianalaan 8, Sassenheim

Lisse
Huisartsenpraktijk Derks
Wilhelminastraat 53, Lisse

Noordwijkerhout
Huisartsenpraktijk Dijkzicht
Dijkzicht 2, Noordwijkerhout


 

Copyright by Sl!m Eetcoaching - Webdesign by Logo Huis