Irma de Witt Hamer

Mijn naam is Irma de Witt Hamer en ben in 2012 gestart met Slim eetcoaching. Intussen ben ik ruim 20 jaar werkzaam als diëtist en zie zowel volwassenen als kinderen/jongeren.

Voor kinderen
Mijn specifieke deskundigheid is de begeleiding van kinderen. Tijdens de behandeling met kinderen probeer ik ze er echt bij te betrekken. En hoe kan dat beter dan door middel van spel en leuke opdrachtjes. Bij mij mogen kinderen altijd alles vertellen en vragen. 
In de loop van de jaren heb ik mij gespecialiseerd in voeding en groei van baby’s en kinderen, kritische eters, zintuiglijke prikkelverwerking, eetproblemen bij Autisme en/of ADHD en voedselallergie. Tevens heb ik een opleiding tot kindercoach gevolgd. Ik ben aangesloten bij het landelijke Netwerk Kinderdiëtisten.

Voor volwassenen
Op een leuke manier bezig zijn met bewuster eten, voor een gezonder leven. Samen met u zoek ik de puzzelstukjes die daarvoor nodig zijn graag bij elkaar. Vooral ‘de puzzels’ bij diabetes mellitus, overgewicht, hoge bloeddruk, hoog cholesterol en maag- darmklachten (waaronder laag FODMAP) hebben mijn interesse. In mijn werk vind ik het belangrijk te luisteren naar wat mensen nodig hebben en daar samen op een praktische manier mee aan de slag te gaan.

Tot ziens op mijn spreekuur in Sassenheim of Noordwijkerhout!

 

Contact

Irma de Witt Hamer

06-43 95 35 66
irma@slimeetcoaching.nl

Marloes Mulder

06-41 45 98 91
marloes@slimeetcoaching.nl

Praktijklocaties:

Sassenheim
Gezondheidscentrum Rusthofflaan
Rusthofflaan 50c, Sassenheim

Huisartsenpraktijk Moerman
Prins Hendriklaan 15, Sassenheim

Slim eetcoaching
Hoofdstraat 345a, Sassenheim

Lisse
Huisartsenpraktijk Derks
Wilhelminastraat 53, Lisse

 


 

 

Copyright by Sl!m Eetcoaching - Webdesign by Logo Huis